top of page

In a well-placed location from which to admire the beautiful views over the valley, we will make it a point of honour to offer dishes to enchant your senses.  Our cookery combines subtle flavours with traditional values, and our wine cellar offers you the opportunity to discover excellent local wines as well as others from vineyards all over France.

Our three golden rules are to invite you to take advantage of our exemplary culinary knowledge, to enjoy it to the full and to take pleasure in all that you sample.


 

Combining flavour and tradition to delight your palate.

Bûche de Noël

Menu
Réveillon de Noël

Verrines au saumon fumé Label Rouge d'Ecosse,

façon cheesecake

----

Chapon fermier crèmé au limoncello et à l'estragon,

Pommes Dauphines

----

Sélection 4 fromages affinés et leurs condiments

(suppl.6€)

----

Bûche à la pistache

et aux framboises

 

30€/adulte

sur réservation au 04.50.73.50.14

Menu
Saint-Sylvestre

Trio d'amuse-bouches et sa Sangria Blanche

----

Terrine de Foie gras de canard ,

Pain d'épices et compotée de pruneaux vanillée

----

Noix de St Jacques et Gambas en bouillon léger

----

Trou Ardéchois

----

Filet de boeuf, sauce grand veneur,

Mousseline de panais et petits légumes

----

Saint Marcelin en crumble de fruits secs

----

Déclinaisons chocolatées et fruitées

Sélection vins : Sauterne, Moulis en Médoc, vin blanc sec en cours, Champagne : Paul Romain

128€/adulte- forfait boissons inclus ;

Sur réservation avec acompte de 30%

bottom of page